בן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

19/10/2022 | 12:22 | מאת: עדי

שלום, בני בן 5.5 חודשים לפני שבועיים החל להכות עם ידיו על שולחן או משטח, לפעמים מחייך מכך, לפעמים מנסה להגיע לחפץ לפעמים סתם דופק את ידיו. תמיד שנמצא ליד שולחן או משטח קשיח כמו ספר ילדים הוא מכה עם יד אחת או שניהם. האם זה תקין? זה חלק מחקירה שאופיינית לגיל הזה? אציין שהוא משחק גם בצורות אחרות עם צעצועים. קצת מודאגת.

להכות על משטח אינו שלב התפתחותי אופייני אך לעיתים יש שונויות מסיבות שונות מומלץ להתייעץ עם רופא המשפחה. כדאי גם להסריט הסיטואציה ולהראות לרופא.

מנהל פורום התפתחות הילד