בן שנה ורבע הולך על הבירכיים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

17/10/2022 | 23:01 | מאת: ענת

שלום וברכה הבן שלי בן שנה ורבע, התפתחות עד כה תקינה. הוא זוחל אך לרוב מעדיף ללכת על הבירכיים כי זה משאיר לו ידיים פנויות. כשמושיטים לו יד הוא שמח וקם והולך עם תמיכה. באופן עצמאי הוא הולך כמה צעדים אך אז יורד לבירכיים, נראה כי מרגיש שלא יציב מספיק. זה כך כבר כחודש ללא התקדמות. האם להמשיך לחכות בסבלנות או שצריך לטפל?

מומלץ לפנות לרופא המשפחה יתכן וכדאי לקבל הדרכה אצל פיזיותרפיסטית התפתחותית . הליכת ברכיים אינה שלב התפתחותי אופייני.

29/10/2022 | 21:40 | מאת: ענת

תודה, משתפת שעבדנו איתו הרבה על הליכה עם ידיים, וביומיים האחרונים התחיל ב"ה ללכת רוב הזמן

מנהל פורום התפתחות הילד