ילד בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

30/05/2014 | 16:25 | מאת: ...

היי שלום. בני בן 4 חודשים מנסה להתהפך (עוד לא מתהפך) זורק את עצמו ממש טיפה מהתהפכות מהגב לבטן...אבל שמתי לב שרק לצא אחד (ימין) גם כשעל הבטן עולה על המפרק גם רק מצד ימין האם יש סיבה לדאגה? לפנות למכון התפתחות שיראו את הילד? וגם ממש לא אוהב לשכב על הבטן תמיד בוכה ומשמיע קולות של "סבל" .... האחות בטיפת חלב אמרה שלא ממש יציב לגיל שלו...אך לא שלחה אותנו לשום בדיקה. מה לעשות?

31/05/2014 | 11:11 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

אין מקם לדאגה באשר להתהפכות. מוקדם מדי, ולכשתבוא - אפשר יהיה לתרגל את שני הצדדים. השכיבה על הבטן חשובה הרבה יותר בשלב זה ואם מסרב - כאן יש מקום להדרכה מקצועית. נשמח לעזור.

מנהל פורום התפתחות הילד