צורת ראש של תינוק- פחוסה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

27/02/2022 | 01:12 | מאת: טלי

שלום רב. בני בן ה 4 חודשים שוכב המון על הגב כתוצאה מכך החלק האחורי של ראשו קיבל צורה מעט פחוסה. רואים זאת רק שמסתכלים עליו מאחורה. יש לציין כי הוא מתפתח כרגיל לגילו ומדובר במשהו אסטטי בלבד האם זה עובר מעצמו? האם עלי לפנות למישהו או לעשות משהו בנושא? ראיתי באינטרנט כרית עם חור האמצע שאמורה למנוע את העיוות הזה. האם מוכר ומומלץ? תודה מראש

חשוב שתינוק ישכב על הבטן בשעות הערות. וככל שיהיה על הבטן ויהיה פחות לחץ על הקרקפת תשתפר הצורה. מומלץ להבדק אצל רופא שיראה צורת הקרקפת.

מנהל פורום התפתחות הילד