הליכה על הברכיים גיל שנה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

08/02/2022 | 13:23 | מאת: בתאל

שלום , בת שנה התפתחות מוטורית תקינה עד כה, נעמדת/הולכת בתמיכה של רהיטים, זוחלת מגיל 6.5 על שש(דילגה על גחון) . אני כמובן לא לחוצה מכך שלא הולכת אבל בזמן האחרון היא התחילה ללכת על הברכיים ואני תוהה האם זה שלב מוכר ותקין? על הרגליים גם בתמיכה שלנו או של הליכון היא מפחדת ללכת תודה !

ילד בגיל שנה שמצליח ללכת על רגליו- עם תמיכה מעדיף דרך זו לניידות. לעיתים התינוק בוחר בדרכים אחרות. מומלץ לפנות לבדיקת רופא הילדים. ופיזיותרפיסטית התפתחותית שתדריך בתרגול לעמידה והליכה.

מנהל פורום התפתחות הילד