בת 9 חודשים לא יושבת

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

30/12/2021 | 21:40 | מאת: מורן

תינוקת בת 9 חודשים יודעת לזחול גחון סימטרית עולה על 6 אבל לא מתקדמת בזחילת 6 רק בגחון מושיבים אותה לאוכל ולטיול לא ישיבה מלאה מנסה על מיטת ההורים להתיישב דרך הצד כאשר מחזיקה בכרית כמעט שמצליחה בישיבה על כיסא אוכל מאוד יציבה. תרגילים שאפשר לעזור לה להתיישב עצמאית

נראה שהתינוקת מתפתחת יפה אפשרי לה להמשיך בדרכה, להיות על הרצפה ולזחול עם משחקים מותאמים לגילה. בישיבה על הרצפה הניחי המשחקים בצידה ואפשרי לה לשחק . לאחר מס' דקות הרחיקי המשחק שתצטרך לצאת מבסיס התמיכה ולעבור לצד לקחת המשחק.

מנהל פורום התפתחות הילד