היפוטוניה וסרבול מוטורי, בן 9

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

22/06/2021 | 20:19 | מאת: מיכל

בן 9, עם DCD, היפוטוניה וקש"ר. טופל בפיזיו בין שלל הטיפולים בחייו, רוכב על אופניים, רכש בגיל 4.5 ללא גלגלי עזר. מתקשה בשחיה, בסנכרון התנועות. נפילות וחבלות מרובות, מודע לכך ומלונן. אשמח להמלצה על תחומי ספורט אולטימטיביים לשיפור המוטוריקה, וכן חווד על שימוש בקורקינט. האם השיפור המוטורי ישפר גם היבטים לימודיים של ההפרעה?

אומנויות לחימה, רכיבה טיפולית. אולי אם תהיה יותר יציבות גו יוכל להתרכז יותר ולהקשיב וללמוד טוב יותר.

מנהל פורום התפתחות הילד