משחק לא תואם גיל 19 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

13/12/2020 | 13:16 | מאת: לולי

הבת שלי בת 19 חודשים, היא הולכת קצת אבל עדיין מעדיפה זחילה ואנחנו עובדים על זה עם פיזיותרפיסטית. המדריכה ציינה שיכולות המשחק שלה לא תואמות את הגיל שלה. שהיא לא כ״כ הסתכלה עליה ושיחקה איתה ויותר הייתה עסוקה במשחק עם עצמה ובחפצים בחדר. ממה שראיתי היא כן לקראת הסוף הסתכלה גם אלינו וגם אליה עם חיוכים ומן ״תראו אותי״. בבית היא מעדיפה לשחק הרוב לבד עם עצמה אבל יש פעמים שגם איתנו משחקת ב-קוקו ומסירות כדור. זה מעיד על בעיה לדעתך?

פיזיותרפיסטית התפתחותית בעלת נסיון בטיפול בתינוקות, אם ציינה בפנייך קושי ממליצה להתייחס לכך ולבקש ממנה הדרכה או לשאול אותה אם מומלץ לפנות למרפאה בעיסוק להערכה.

מנהל פורום התפתחות הילד