תינוק בן שנה בנוגע להבהרות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

06/08/2020 | 21:05 | מאת: עדי יי

היי,הבן שלי בן שנה אוטוטו.מגיב לשמו מגיל לאחרונה הפסיק לומר הבהרות כמו בא ודא והתחיל חומר רק טה היה מחכה אוצנו אפילו הקולות והפסיק שהיא ממלמל בזמן האחרון יש לו רעידות בקול 4 חודשים ואומר הבהרות גם מגיל חצי שנה זה נשמע כאילו נתקע האם יש סיבה לדאגה השבוע בשבוע האחרון אפילו לא מגיב לשמו( אמיין שהיא עם דלקת באוזן)

על כל שינוי פתאומי מומלץ שייבדק אצל רופא הילדים. כמובן בעת דלקת אוזניים או נוזלים באוזן תתכן ירידה בשמיעה

מנהל פורום התפתחות הילד