ידיים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

11/05/2014 | 14:17 | מאת: חסוי

בני בן שלושה חודשים מחזיק אגרופים ...האם תקין או לבדוק את זה? ועוד שאלה...לא מוכן לשכב על הבטן ..אחרי שתי דקות מתחיל לצעוק כמו מטורף נהיה אדום כולו נסינו לעשות הכל לשעשע אותו לתמוך בו אם הידיים שלנו עיסוויים בגב הכללל.. כלום לא עוזר

15/05/2014 | 11:28 | מאת: ד"ר דורון רול

אגרופים קפוצים הוא שלב התפתחותי תקין, נכון שבדכ לא עד גיל 3 חודשים אך השאלה היא כמה שעות ביממה הם קפוצים. אםהזמן הולך ומתקצר - אפשר להמתין, אם לא - כדאי לפנות לפיזיותרפיסטית התפתחותית, נשמח לעזור. 03-6007077. באשר לשכיבה על הבטן - ללא ספק מאוד מומלצת (אך ורק בהשגחה!) אך אין להילחם בתינוק אם מסרב. הדרך הנכונה היא השכבה למספר שניות מספר רב של פעמים ביום והפיכתו לגב עוד בטרם יצרח. אם לא הצלחת - הפניה כנל.

מנהל פורום התפתחות הילד