שאלה לגבי קשר עין בתינוק

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

29/05/2020 | 17:37 | מאת: הודיה

היי שלום יש לי תינוק בן שלושה חודשים מגיל חודד וחצי הבחנתי שיש לו קצת קושי ביצירת קשר עין.זה השתפר מאוד לקראת גיל חודשיים ושבוע הוא התחיל יותר למקד אבל עדיין אני מרגישה שיש פחות קושי בקשר עין הייתח אצל טיפת חלב ורופא התפתחות והם אמרו לי שהם לא רואים בעיה אבל אני איתו 24 שעות אני יודעת שהוא כן ממקד ועוקב ומחייך ומלמל והכל . אבל הוא המון פעמיים מסיט מבט אנשים לפעמיים מנסים למשוך את תשומת ליבו או שהוא לא מסתכל או שהוא מסתכל על החולצה ,שרשרת ,שיער, ידיים פה וכו קשה לי לתפקד ככה ולצאת מהחששות . האם את חושבת שכדאי ללכת לעוד רופא אחר ולהתייעצות נוספת?

אם נבדק אצל רופא התפתחותי אפשרי שיבדק אצל קלינאית תקשורת . בינתיים מומלץ לתרגל קשר העין עי קירוב פניך לפניו, מעקב אחרי משחק.

מנהל פורום התפתחות הילד