זחילה תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

28/05/2020 | 16:04 | מאת: שולי

בתי בת 7 חודשים עוד שבוע . החלה לזחול לפני כשלושה שבועות . זו זחילץ גחון,הזחילה שלה מתבצעת אח ורק עי צד אחד, צד ימין שדוחף אותה קדימה. איזה תרגילים אני יכולה לעשות לה על מנת שתתחיל להשתמש גם ביד שמאל להתקדם בזחילה . בתודה

אם זוחלת קדימה הזחילה תקינה. מומלץ להיבדק אצל רופא הילדים שיתרשם מהזחילה.

10/06/2020 | 20:33 | מאת: שולי

הי, האם תוכלי להרחיב, מדוע יש לגשת לרופא. האם לדעתך נראה כי משהו רפואי לא תקין בזחילה שלה? האם לא קימים תרגילים שיכולים לעודד תינוק להשתמש בשני ידיו לזחילה.

מנהל פורום התפתחות הילד