מיקןג מבט אמא לחוצההה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

21/04/2020 | 13:20 | מאת: חן

שלום רב בני בן חודשיים בדיוק לפני כמה ימים התחיל לחייך חיוך חברתי לא מרבה לחייך אבל מחייך. אני מאוד מוטרדת לגבי המיקוד והמבט שלו לרוב אני פשוט לא מעניינת אותו אני מאכילה אותו והוא מסתכל לצדדים או לכיוון אחר גם שמרימה אותו או שבעלי מחזיק אותו לגראפס ואני באה מאחור הוא לא מסתכל לכיוון שלי .ממש מתעלם העיניין הוא שיש לו ימים ופעמיים שהוא כן ממקד מבט ומתעניין מחייך ומתקשר יפה אבל לרוב לא. אני יודעת שאני צריכה לבדוק את זה וכו אבל האם תוכלי לשפוך לי קצר אור בכל הדבר הזה האם יש תינוקות שזה הסתדר והשתפר וחלילה לא מעיד על בעיה של....(אפילו לא רוצה להגיד את המילה) אודה מאוד לתשובתך תודה מראש אמא מודאגת מאוד

מיקוד מבט בגיל זה אמור להיות לזמן קצר. אם קיים אך עדיין לא עיקבי מומלץ שתמשיכי לעקוב עוד שבוע שבועיים ואם נראה לך שלא מתאים תסריטי רגעים שאין קשר עין ופני לרופא הילדים. חשוב גם לתרגל קשר עין התקרבי עם פנייך לפני התינוק תשוחחי עימו עשי קולות ולאט לאט סובבי פנייך לצדדים וראי שממשיך לעקוב עם עיניו.

מנהל פורום התפתחות הילד