תינוק לא רגוע ולא מרוכז

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

11/04/2020 | 15:06 | מאת: יעל

שלום בני היחיד בן שנה ואני מרגישה שהוא לא יודע מנוח - הוא מצביע על כל דבר שרק רואה, רוצה אותו, משחק בו מאית שניה ומצביע על דבר אחר.. שואלת מחוסר נסיון - האם זה תקין? מה אני יכולה לעשות? מנסה להמעיט בגירויים אבל כל דבר שהוא, פשוט כ-ל דבר הוא רוצה. אני לא מצליחה להאכיל אותו כי תוך שניה מאבד עניין ומצביע על משהו שרוצה ואם לא מקבל בוכה בטירוף... אשמח לעצות!!

יש להמעיט בגירויים. בהושבה להאכלה להושיב בכסא אוכל עם שולחן. לא להראות טלויזיה כשפעיל במשחק או האכלה. התייעצות עם רופא הילדים מומלצת.

מנהל פורום התפתחות הילד