תינוקי בן שנה וחודש,זחילה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

31/03/2020 | 09:14 | מאת: נופר

שלום חגית התינוק שלי בן שנה וחודש ועדיין לא זוחל על 6 אלא זחילת גחון בלבד . אינו יושב בעצמו אלא רק כאשר אני מושיבה אותו בעצמי הוא יציב . אובחן ע"י רופאת התפתחות כגמיש יתר .

31/03/2020 | 09:15 | מאת: נופר

שאלתי כיצד מומלץ לדרבן אותו לבצע תרגילים אלו ? האם זחילה על 6 היא תנאי לעמידה והליכה או שיכול לדלג על זה ? תודה מראש ובריאות לכולנו !

כמובן שזחילה חשובה אך בגיל זה העמדה והליכה היא המטרה ניתן להעמיד מול ספה, שולחן עם השגחה מלאה. מומלצת הדרכה של פיזיותרפיסטית התפתחותית.

מנהל פורום התפתחות הילד