הרמת רגליים והתאמצות מוזרה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

31/10/2019 | 19:58 | מאת: קרן

התינוקת שלי בת חצי שנה והשיגה את כל אבני הדרך שלה בינתיים. היא עושה מזה כחודש משהו ממש מוזר, מרימה 2 רגליים ישרות קצת לגובה ומשלבת קרסול על קרסול ושמה כף אל כף וממש ממש מתאמצת ונעשית אדומה ואף מזיעה כולל קולןת מאמץ. נבהלתי מזה ממש והרופא ילדים טוען שאין לה כלום! וזה סתם משהו שבא לה לעשות והיא החליטה לעשות את זה. אני קלטתי שכשהיא עושה את זה אז לפעמים זה אומר שהיא עייפה.. רק לא מבינה את הקשר.. ולא בטוחה שאיבחנתי נכון. מצאתח עוד פורום של אימהות מחו״ל שתיארו את אותה תופעה ולאףחת לא היה הסבר. שמעת על דבר כזה פעם? תודה אמא מודאגת...

קשה לי לאמר מתיאור זה. ממליצה להסריט בוידאו הסיטואציה ולהראות לרופא הילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד