תנועתיות יתר ברגליים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

14/10/2019 | 16:56 | מאת: עדי

שלום, שואלת לגבי תינוק בן 8 חודשים. מתפתח יפה, חברותי ותקשורתי, מתחיל לזחול, אוכל יפה . יש עניין שנראה לי לא מובן... הוא נוהג להזיז המון את הרגליים שלו, בעיקר בזמן שמחה והתרגשות ובכלל.. בחלק גדול של היום. התנועה היא כזו שנגרמת מסיבוב של הקרוסליים פנימה והחוצה, וכתוצאה מכך הרגליים "רוקדות". האם זה יכול חלילה להעיד על משהו לא תקין? חוץ מזה אני לא רואה סימנים אחרים שמדליקים נורות אדומות. בזמן שעושה זאת עם הרגליים , יש גם תנועה עם כפות הידיים , אבל הרבה פחות מורגשת.

ממליצה להסריט בוידאו בנייד, הסיטואציה ולפנות לרופא הילדים לבדיקה ולהראות לו הסרטון כמובן.

מנהל פורום התפתחות הילד