תינוק בן 4 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

12/09/2019 | 20:28 | מאת: א.פ

בני החמוד תינוק פעלתן מגרגר צועק וצוחק...ואף רוטן שצריך אינו מחזיק משחקים ביד אלא מחזיק כמה שניות והחפץ נופל הוא מכניס ידיים לפה כל היום גם את החפץ הוא מכוון לפה אך הוא ישר נופל לי התפיסה שלו בעצמים מאד רפויה את הידיים שלי לאומת זאת הוא תופס חזק מאד ומכוון אותם לפיו אשמח לתגובה קצת מודאגת תודה רבה!

מצאי רעשון קטן המתאים לגודל ידו ותרגלי איתו תפיסה מקו האמצע. ניתן לגרות עם הרעשן בגב כף היד וכשיפתח אותה להכניס לתוך כף היד. תרגול חשוב במנחים שונים.

מנהל פורום התפתחות הילד