גיל 8 חודשים התפתחות של הילדה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

19/08/2019 | 09:03 | מאת: התפתחות גיל 8 חודשים

שלום רב יש לי תינוקת בת 8 חודשים לאחרונה שאני שמה כותה על הבטן עדיין לא זוחלת רק מתרוממת על 6 היא זזה בנדנוד מצד לצד.. ולעמים היא עושה את זה גם שמניחים אותה לשבת.. בסהכ היא מתפתחת יפה יש קשר עין היא זוחלת אחרוה מסתןבבת בציר עולה על 6 מוחאת כפיים מגיבה לסביבה תקשורתית מאוד .. רק דבר אחד היא אסמטית ומקבלת כרגע טיפול מונע ... אשמח להסבר אמי מאוד לחוצה יש לי עוד 3 ילדים ואפחד לא עשה כך.

נשמע שמתפתחת באופן אופייני לא ברור מה עושה לא סימטרי. לא מוכר לי טיפול מונע. מטפלים כשיש צורך. מומלץ להבדק אצל רופא הילדים ולהתייעץ לפי הצורך עם פיזיותרפיסטית מומחית לתינוקות בעלת תעודה של משרד הבריאות

מנהל פורום התפתחות הילד