בת שנה עושה מתיחות............

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

03/07/2019 | 23:38 | מאת: מאיה

שלום. הילדה שלי בת שנה ושלושה חודשים מגיל כמה חודשים התחילה להצליב רגליים ועל הבטן לעשות סוג של מתיחות . חשוב לי לציין שמבחינת התפתחות שלה הכל תקין ובזמן . בגיל 11 חודשים התחילה ללכת .מה שכן עד עכשיו זה לא נפסק המתיחות שהיא עושה רק שהיא בלול ולא בפעילות הכוונה שזה לא מפריע בזמן שהיא משחקת וכו'.. אשמח לדעת האם משהו נורמלי אצל תינוקות וזה אמור לחלוף או שזה מצריך בדיקה מעמיקה. תודה

את מתארת תגובה שחוזרת על עצמה מעין מתיחות מציעה לצלם בוידאו הפעילות ולגשת עם התינוקת לבדיקת רופא הילדים ולהראות לו הסרטון.

מנהל פורום התפתחות הילד