ילד בן 3 וחצי כבר מעל שנה עם תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

05/06/2019 | 14:21 | מאת: נ

שלום רב, הילד שלי מאוד פעיל ואנרגטי! פעמים רבות נראה כאילו הוא "נתקף באנרגיה מסויימת" שגורמת לו : לקפוץ, לאחוז במקום האיבר שלו (נראה כאילו יש לו פיפי והוא מתאפק) ובו זמנית לפעור את פיו זה נראה לא נורמלי ומלחיץ. רציתי לדעת מה זה אומר? האם זו תופעה מוכרת בקרב ילדים בני גילו? האם מדובר בתופעה שתחלוף מעצמה או שאולי מדובר בבעיה הורמונלית? אולי קשור להיפראקטיביות? יש לציין שיש פעמים שהוא לא עונה כשמדברים אליו כאילו בעולם אחר משלו וחושב ..

ממליצה להסריט בוידיאו מה שאת מתארת ולהתייעץ עם רופא הילדים של הילד לאחר שראה הסרטון.

מנהל פורום התפתחות הילד