איך לנהוג בזמן היפרדות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

17/03/2019 | 13:56 | מאת: מיקה

שלום, בתי בת ה 1.4 מעולם לא נשארה עם בייביסיטר או אפילו עם קרוב משפחה, רק אתי. אינני יודעת כיצד יש להתנהג בזמן הפרידה? הבנתי שמומלץ להיפרד ולא להיעלם פתאום. להגיד שלום או לצאת ללא אמירת שלום? ובכלל, מה מומלץ? מה הכי פחות מעורר חרדה?

חשוב להרגע ולא לשדר פחד וחשש . השאירי את בתך כמובן עם מישהי מהימנה וטובה לפרק זמן קצר. בביתך יהיה טוב יותר כי זו הסביבה הטבעית לה. מומלץ לאמר משפט פשוט אמא הולכת ועוד מעט חוזרת ו.... תשמור עליך עד שאחזור. נשיקה ולצאת.

מנהל פורום התפתחות הילד