תינוק בן שלושה שבועות קשר עין

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

27/02/2019 | 13:29 | מאת: אמא

שלום, רציתי לדעת מאיזה גיל תינוק יוצר קשר עין. אני שמה לב שבני הקטן לא ממקד מבט ויוצר קשר עין. זכור לי שעם בני הבכור יצירת קשר העין הייתה מוקדמת.אני מרגישה שמדברת אליו, שרה, נוגעת אבל הוא לא ממש מתקשר... האם זה תקין לגיל הזה? תודה

קשר עין הינו מתפתח ומיקוד המבט גם. מומלץ לשים התינוק מולך במרחק קרוב לפנייך כ40 סמ לחייך אליו לדבר עימו ולראות אם יוצר קשר עין. להמשיך להתאמן על כך. אם נראה לך שלא משתפר קשר העין. פני לרופא הילדים לבדיקה

מנהל פורום התפתחות הילד