זחילה וישיבה בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

10/02/2019 | 19:28 | מאת: אורית

שלום רב, בתי בת 9 חודשים עדיין לא יושבת בכוחות עצמה ולא זוחלת. היא כן מתהפכת מהבטן לגב ומהגב לבן וזזה לצדדים בסיבובים באותו הציר. נשענת על כפות הידיים ומתרוצצת, האם זה נורמלי שעדיין אינה יושבת וזוחלת? מה אפשר לעשות כדי לעזור לה. הרבה שעות נמצאת על משטח הפעילות

בגיל 9 חודשים על התינוק להתהפך מבטן לגב וההפך להסתובב סביב צירו. לשמור על מנח ישיבה . יכולה להושיבה בכסא אוכל לשם אכילה. אם נראה לך שמתעכבת דרושה בדיקה אצל רופא הילדים שיתרשם מהתפתחותה המוטורית של בתך.

מנהל פורום התפתחות הילד