ידיים מאוגרפות בגיל שנה ו-8 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

26/01/2019 | 10:04 | מאת: נועה

שלום, אני שמה לב כי בני לעיתים מאגרף את ידיו. למשל כשאני מחתלת אותו לעיתים הוא שוכב על השידת החתלה עם ידיים מאוגרפות. מעבר לזה הכל נראה תקין - הוא אומר מספר מילים, הוא מתקשר, מצביע, משחק, מבין מה שאנחנו אומרים לו... האם ידיים מאוגרפות זה משהו תקין עדיין לגילו או שצריך לבדוק את זה?

חשוב לראות אם פעיל עם ידיו במוטוריקה עדינה . מרכיב פאזל מרים חלקים קטנים. ולהתרשם מהמתח הכללי שלו יתכן וקצת מוגבר בכל הגוף ולכן מאגרף. רופא ילדים יכול להתרשם.

מנהל פורום התפתחות הילד