התפתחות ילד בן 3 שנים ו - 5 חודש

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

24/01/2019 | 20:43 | מאת: א

פשוט לא יודעת למי לפנות ומי יכל לענות על שאלותי לגבי הילד הוא ילד מאוד בוגר חכם מדבר מגיל שנה + בשפה גבוהה אוהב את השפה האנגלית ויודע לשיר שירים יודע צבעים גם באנגלית ובעברית ועוד כבר מזמן מרכיב פזלים היום של 200 חלקים ויודע לכתוב בעברית ובאנגלית וגם באותיות הקטנות של האנגלית ללא העתקה בעל פה מזהה גם ללא הסדר יש לו שאיפות ללמוד עוד כולל חיסור חיבור וחוץ מכל זה חברותי מאוד מצייר ממש יפה ואוהב לשחק בכדור ובמכוניות ולרקוד כמובן שבגן הוא עושה עבודות של הבוגרים ויש לו זיכרון מעולה השאלה שלי להשאיר אותו עוד שנה בטרום חובה או מה? להעלות אותו לגן חובה לא נראה לי ..למי אני יכולה לפנות שיאבחן ייתן איזשהו דעה מה לעשות? והאם הוא מחונן או רק חכם איך מזהים?

כדי לעלות לגן חשוב גם בשלות רגשית ולא רק אינטלגנציה . אם לא בטוחה אפדר להתייעץ עם פסיכולוגית התפתחותית

מנהל פורום התפתחות הילד