התפתחות אצל תינוקת בת 6 שבועות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

14/01/2019 | 17:24 | מאת: אדלה

היי, בתי נולדה במשקל 3600, איבדה 8% ממשקל הלידה וכרגע שוקלת 4100 היא ישנה בערך 22-23 שעות ביום בזמן ערוך היא לא מגיבה לרעשים חזקים ולא ממצמצת לתאורה חזקה. על מה הדבר עלול להעיד?

14/01/2019 | 17:27 | מאת: אדלה

חשוב לציין שהיא כן ממקדת מבט ומחייכת חיוך רצוני למראה פנים מוכרות.

האם עברה סינון שמיעה בביח? כל התנהלות שנראית לך שונה מומלץ לפנות לרופא הילדים לבדיקה. נסי לאחר הארוחה לשיר שיר רגוע לשים אותה מולך על רגלייך ולנסות ליזום תקשורת בהשמעת קולות.

מנהל פורום התפתחות הילד