זחילה על שש בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

22/12/2018 | 09:25 | מאת: חגית

שלום, הבן שלי בן 11 חודשים ולא זוחל על שש. עד גיל 9 חודשים לא זחל בכלל, אז התחלנו ללכת למלווה התפתחותית ועגשיו הוא זוחל גחון בכל הבית. הוא נעמד על שש ומתנדנד אבל זהו... אין הבנה שאפשר לזחול ככה. המצב דיי תקוע כבר חודש. אני צריכה לדאוג?

אין צורך לדאוג את רואה שבנך רוכש כל הזמן מיומנויות חדשות וזוהי התפתחות. מציעה לנבדק אצל רופא הילדים ואם יש צורך לפנות לפיזיותרפיסטית התפתחותית לאבחון מקצועי והדרכה מתאימה.

מנהל פורום התפתחות הילד