בת חמישה חודשים רגרסיה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

02/09/2018 | 17:07 | מאת: מירי

שלום, ביתי בת חמישה חודשים ואני מרגישה שיש שינוי בהתנהגות שלה לפני שחזרתי לעבוד היא היתה חייכנית מאוד ואף "דיברה" יש הסרטון.. מאז היא נראית לי עצובה יותר פחות מחייכת בשבועיים האחרונים היה לה וירוס ובכלל היא לא חייכה כמעט ולעיתיםאני מרגישה שהיא מסיתה את המבט יכול להיות רגרסיה בדברים הללו?

03/09/2018 | 09:13 | מאת: מירי

אני רק אוסיף לבעלי היא כן מחייכת די כרגיל אתמול שהוא חזר היה נראה בבירור שהיא מזהה אותו האם יש מצב שהיא פשוט לא אוהבת אותי?

המשיכי לעקוב ואם נראה לך בשבועות הקרובים פחות חיוך גשי עם התינוקת לבדיקת רופא הילדים.

תשובה מטה

מנהל פורום התפתחות הילד