התפתחות של תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

23/07/2018 | 14:40 | מאת: טליה

שלום, בתי בת חודש וחצי ובזמן ההרמה לגרפס, מנידה בחוזקה את ראשה (לעיתים מטיחה את ראשה בכתף שלי או בראש שלי) עד שמוצאת תנוחה אופטימלית עבורה. האם הדבר תקין? בנוסף, היא יוצרת קשר עין כמעט רק בזמן האכלה וגם אז הוא אינו רצוף...מה דעתך? תודה!

לפי דברייך נשמע ששליטת הראש של התינוקת שלך תואמת לגיל. הראש מתייצב עד גיל 4 ח ' כאשר מחזיקה אותה צריך בגיל זה לתמיך הראש של התינוקת. אם קיים לך ספק על היציבות וקשר העין מומלץ לפנות לרופא הילדים לבדיקה

מנהל פורום התפתחות הילד