ילד בן שנתיים כל היום בוכה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

13/07/2018 | 01:18 | מאת: דניאל

שלום חגית ' הצילו!!!! אני אמא לילד בן שנתיים שלא מדבר עדיין אומר אולי חמש מילים אפילו לא אומר אמא. חוץ מהדיבור הכל בסדר ,הוא הולך ,יש לו קשר עיין ,הוא משחק ,אבל רוב היום צורח הוא כל היום והלילה צורח בצורה מטורפת שאי אפשר להרגיע אותו, לא בוכה צורח ממש אני חסרת אונים לא יודעת מה לעשות למה הוא צורח , ולאן ליפנות.בבקשה עזרתך... תודה מראש על היעוץ

ראשית חשוב להרגע. הבכי של הילד רוצה לאמר לך משהו. רק שאינו יודע להתבטא. ממליצה לפנות לרופא הילדים שיתרשם מבריאותו של בנך. ואם הכל תקין יתכן סיבות שונות כמו ליקוי בויסות החושי, משהו רגשי שיפנה למכון להתפתחות הילד.

מנהל פורום התפתחות הילד