לא הולך בגיל שנה וחמישה חדשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

16/06/2018 | 11:09 | מאת: נורית

נכדי בן שנה ו-5 עדיין לא הולך! נעמד ליד חפצים כבר כמה חדשים, הולך לידם (הליכה לצדדים) מטפס. כשמנסים להוליך אותו באחיזת 2 הידיים או יד אחת הוא מייד מתיישב! מה ניתן לעשות? האם יש לקחת אותו לפיזיוטרפיה?

בגיל זה לרב תינוק הולך באופן עצמאי. מומלץ לבדוק ראיה ושמיעה - בבדיקה פורמלית. להתייעץ עם רופא הילדים על הפניה לפיזיותרפיסטית התפתחותית , לעיתים מס' תרגילים מותאמים לאחר אבחון פיזיו' עוזרים לתינוק להשיג ההליכה.

מנהל פורום התפתחות הילד