תינוק בן שנה ו8 לא מדבר

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

12/02/2018 | 22:05 | מאת: חנה

היי התינוק שלי בן שנה ו8 אומר רק אבא, וגם אומר בבה שזה בובו הבובה אבל זה רק כאני אומרת לו להגיד, הוא חא אומר מיוזמתו כשרואה את הבובה. מעבר לכל הוא משחק יפה ומתקשר טוב ואני מבינה שהןא יודע הכל ולא מצליח לדבק. אני מודאגת מאוד. תודה

שלום לך ראשית דאגה לא מוסיפה דבר. מומלץ לפנות לבדיקת רופא א.א.ג. כמו כן הרם את מדברים שפה נוספת?

14/02/2018 | 12:32 | מאת: חנה

היינו אצל א.א.ג ובדיקה שמיעה והכל תקין. אנחנו מדברים רק עברית. אני מודאגת מכוון שבכל מקום שקראתי רשום שילד שן שנה וחצי צריך להגיד 50 מילים והוא אומר רק אבא. הוא מבין פעולות בסיסיות כמו תביא לי מוצץ או איפה אף. שאלתי היא האם זה יכול להגיע בע"ה בזמן הקרוב או שעיכוב כזה מצריך קילנאית(שאין תור בחודשים הקרובים) לכן אם חייב אני ישלם בפרטי, השאלה אם זה נחוץ או שלרוב הם צתחילים לדבר לבד?

מנהל פורום התפתחות הילד