ילד בן שנתיים ו5 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

23/10/2017 | 20:33 | מאת: סיון

הבן שלי בן שנתיים ו5 חודשים ולא מדבר...הוא ממלמל, יודע להביע את עצמו אך לא מדבר, לא אומר אפילו אמא אבא...אני לוקחת אותו לרופא התפתחותי...מה זה אומר עליו? מה ניתן עוד לעשות?

האם משתמש בג'סטות? מבין הוראות פשוטות? מוחא כפים. מנופף לשלום ? עפ"י בקשה? מביא משחק כשמתבקש תביא לי? ממלמל הברות ברורות? אם חסר ממה ששאלתי כדאי ראשית לעשות בדיקת שמיעה. ובטוח שלאחר בדיקת הרופא יהיה לך מידע אם יש צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום התפתחות הילד