התפתחות תינוק גיל שנה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

26/07/2017 | 10:33 | מאת: משה

שלום, יש לי תינוק בן שנה בדיוק. הוא שוקל 12 קילו (אחוזון מאה) ובאחוזון שלו הגובה הוא נמוך בהרבה. הוא זוחל זחילת גחון מגיל 9 חודש בערך ושם הוא נתקע! מסרב לעמוד מסרב לעבור לזחילת שש. לפני כשבועיים הרמנו אותו והוא שם ידים על השולחן והצליח לעמוד יפה זה חזר על עצמו כמה פעמיים אבל משבוע שעבר הוא מסרב לעמוד שוב.

תינוק בגיל שנה אמור לעמוד וללכת סביב שולחן וללכת בדחיפת כזא או עגלה. אם בנך אינו עושה זאת מומלץ לפנות לפיזיוטרפיסטית התפתחותית ולבדיקת רופא הילדים

מנהל פורום התפתחות הילד