תינוקת לא בוכה האם זו בעיה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

05/07/2017 | 22:44 | מאת: רעות

בתי בת 3 וחצי חודשים בקושי בוכה... בטיפת חלב אומרים שהיא חלשה (קשה לה להרים את הראש). אם היא רעבה היא תבכה חלושות... אבל בגדול היא לא בוכה כלל. מאוד רגועה. כן יוצרת קשר עין כמשחקים איתה ומחייכת... היום היינו באולטרסאונד פרקי ירכיים וכשבדקו אותה היא לא בכתה... הטכנאי אמר שזו התינוקת הכי רגועה שהיתה לו מעולם... יש מה לדאוג?

מומלצת בדיקה אצל רופא הילדים שיעריך האם הרוגע בגדר התקין או דורש התייחסות. בגיל שלושה וחצי חודשים צריכה להרים הראש מהמשטח ולסובב מצד לצד. עד גובה מרום בית החזה.

מנהל פורום התפתחות הילד