תינוק בן 9 חודשים לא מתהפך כלל

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

10/03/2017 | 11:37 | מאת: מעין

התינוק שלי בן 9 חודשים ועדיין לא יודע להתהפך. בעבר התהפך כמה פעמים מהגב לבטן אבל אח"כ "שכח" איך ולא חזר על זה. מהבטן לגב לא התהפך כלל. לעומת זה, זוחל לא רע על הגחון ומסתובב סביב צירו. אין לא שום בעיה של שרירים חזקים או חלשים מדי. האם זה עשוי להעיד על בעיה? האם דורש טיפול כלשהו?

מומלץ שתינוק יתהפך מגב לבטן וההפך עד גיל 6 ח'. אם תינוקך לא עושה זאת מומלץ שתקבלי הדרכה מפיזיוטרפיסטית התפתחותית איך ללמדו להתהפך.

מנהל פורום התפתחות הילד