ניסיון להתיישב גיל 3 חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

24/02/2017 | 10:56 | מאת: אדוה

היי, התינוק של בן 3 חודשים, יש לו ריפלוקס. אוכל אוכל מיוחד ומקבל זנטק וגביסקון. בחודש האחרון שמתי לב שהוא על הזמן מנסה לשבת , הוא נמצא בשכיבה על הגב והוא מנסה לקום עם פלג גוף העליון והרגליים עולות.. האם זה אצל כל תינוק כך? האם זה לא טוב? יש דרך למנוע זאת? תודה רבה

משכיבה על הגב תינוק שמתפתח אופיינית אינו מתיישב. לעיתים תינוק צעיר ששוכב על שיפוע על הגב מרים ראשו מהמשטח. מומלץ להרבות בהשכבה על הבטן בזמן ערות ובהשגחה.

מנהל פורום התפתחות הילד