הבחנה בצבעים של ילד בן שנתיים פלוס

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

05/02/2017 | 15:01 | מאת: דניאלה

שלום רב, יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים ויש משהו שמטריד אותי. הוא לא מזהה צבעים נכון. לא משנה כמה אסביר ואראה לו, עדיין הוא טועה בצבעים. אותו הדבר גם לגבי מספרים. האם זה משהו שאמור להטריד אותי ומה לעשות בנדון? יש לציין שקבעתי תור גם לרופא עיניים ליתר בטחון. תודה רבה

בגיל בנך עדיין לא חייב לשיים הצבעים וגם לא מספרים התחילי לראות שמניח צבע על אותו צבע כמו בפאזל מעץ עם עיגולים, אחכ ממיין צבעים. וראי אם מתחיל להבין כמות של 1-2. בדיקת עיניים תמיד טוב לעשות.

מנהל פורום התפתחות הילד