התהפכות תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

05/02/2017 | 13:14 | מאת: עדי

היי..בני בן חצי שנה היום. הוא עדיין אינו מתהפך מהבטן לגב ולהיפך. חשוב לציין כי יחסית נמצא רוב שעות הערות על מזרן פעילות וכן מנסה להתהפך..בעיקר מהבטן לגב, אך טרם מצליח. הוא ממוצע מבחינת האחוזונים, מתפתח יפה מבחינת שאר הפרמטרים. ראיתי שרשמת שיש לעזור להם. מה בדיוק זה אומר? באיזה גיל עליי לפנות לרופא אם למרות הכל טרם התהפך. תודה,עדי

נסי לעזור להיפוך מגב לבטן דרך האגן אך השתדלי לא להפוך אותו במהירות לנסות לראות שגם מסייע בהיפוך. ותמיד לעבר משחק שרוצה להגיע. אם לא משתפר פני לפיזיוטרפיסטית התפתחותית שתדריך אותך.

מנהל פורום התפתחות הילד