ישיבת w לתינוק בן תשעה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

04/02/2017 | 02:22 | מאת: דני

שלום תינוק בן 9.5 חודשים, זוחל ונעמד על הברכיים. לא יושב יציב ומעמידה על הברכיים עובר לישיבת w. האם צריך לתקן לו את הישיבה? ואין אפשר לחזק לו את היציבה הרגילה.

ישיבת W פחות מומלצת אם היא הישיבה היחידה של התינוק . אם יש לו מגוון ישיבות תקין. חשוב בגיל זה שישב בישיבת כיתור יציב, כשידיו פנויות למשחק . אם עדיין לא יציב מומלץ להושיבו במנח זה על מזרון קשיח על הרצפה בלי כריות מסביב עם השגחה מלאה שלא ייפול וישחק משחק מתאים לגילו. כך לחזור על המנח מס' פעמים ביום עד שיתייצב. בהצלחה

מנהל פורום התפתחות הילד