שינת תינוקות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

13/04/2014 | 14:38 | מאת: ר

שלום רב, האם נכון לגרום לתינוק בין 5 חודשים להרדם לבדו במיטה.גם אם הוא בוכה.(הכוונה לא "להרגיל" אותו להרדם על הידיים? אודה על תשובתכם המהירה

13/04/2014 | 17:05 | מאת: צוות מומחי מיבאל'ה

שלום רב, קיימות גישות רבות להקניית הרגלי שינה לתינוקות. אנו מאמינים כי עדיפה ההרדמה ללא בכי, אך ממליצים בעיקרון להתחיל בתהליך זה לאחר גיל חצי שנה. ייעוץ השינה במרכז מיבאל'ה נעשה בליווי של רופא ילדים ויועצת שינה ומותאם למשפחה ולילד. ניתן לתאם פגישת ייעוץ ב 03.600.7077. חג שמח ושינה נעימה!

מנהל פורום התפתחות הילד