רוק ובלורובין

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 16:55 | מאת: מקסיפ

שלום רב אשתי בהריון ראשון. אשתי סובל מרוק מוגבר אותו היא לא יכולה לבלוע ולכן חייבת לירוק ((לפעמים רק זה גורם לה להקאות), ממה שמצאנו עד עכשיו אין לבעיה זאת פתרון, האם יש לך רעיונות טובים לפתרון או לפחות לעזרה בבעיה? שאלה שניה, הרופא שלחה אותה לבדיקות והבדיקה העלתה רמה מסוימת של בלורובין בדם, מה הן החששות במצב זה? האם יש לעשות משהו מיוחד בהריון? האם יתכן שתוצאה זאת נובעת מכמות הקאות גדולה שעברו עליה ביממה שלפני הבדיקה? תודה מראש מקסים ושירן.

18/02/2014 | 20:09 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

ערב טוב, השאלות הנ"ל הן שאלות שמיועדות לרופא, כיוון שאין להן קשר לתזונה. ממליצה להתייעץ עם רופא.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון