אלרגית לחלב ולקטוז כולל חמאות ומרגרינה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

18/02/2014 | 12:12 | מאת: דיאנה

שלום, מגיל צעיר הנני אלרגית ללקטוז ולכל מוצרי החלב, עד כה לא תרופות לא עזרו לי, ירדתי למצב של פעם בשבוע לאכול בשר ודגים ללא עוף אשמח לשמוע המלצות. תודה דיאנה

18/02/2014 | 19:07 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

דיאנה שלום, לא כל כך הבניתי את הקשר בין האלרגיה ללקטוז לבין הצריכה הנמוכה של בשר ודגים. לא רשמת האם את בהריון ובאיזה שבוע, אך את מתארת צריכה מאוד נמוכה של חלבון (כמובן שתלוי גם בכמות הקטניות שאת צורכת, מוצר שלא הזכרת שאת אוכלת כלל). אני ממליצה לגשת לדיאטנית שתיקח ממך תפריט שבועי מדוייק ותראה האם יש חסרים ספציפים ואין ניתן לספק אותם, אחד מהם זה כמובן הסידן.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון