לגבי אומגה 3 כתוסף

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

07/01/2014 | 12:13 | מאת: אריאלה

יש לאלטמן תוסף 9 חודשים שמכיל 300 מ"ג DHA ו - 100 מ"ג EPA והוא יקר נורא. האם אפשר במקום כדור אחד כזה ליטול 2 כדורים של אומגה רגיל שמכיל 120 מ"ג DHA ו - 180 מ"ג EPA או שזה שונה ופחות טוב?

07/01/2014 | 12:35 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

אריאלה שלום, רוב במחקרים מדברים רק על צריכה של DHA ולא לגבי צריכה של EPA ממקור תזונתי ולא בתוסף. מינון של 360 מ"ג EPA לא אמור להיות בעייתי, אך יש לשים לב כי הפורמולה ה"רגילה" לא מכילה עוד רכיבים שלא ממולצים לנשים הרות. צריך לדבר עם החברה שאת רוצה לצרוך את המוצר הספיציפי שלה ולהתייעץ איתם. בנוסף תמיד ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל לפני צריכה בהריון של תוספים שאינם מיועדים לנשים בהריון.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון