האם יש צורך בהשלמת ויטמין אומגה 3 בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

24/10/2014 | 10:08 | מאת: נגה

אני בשבוע 14. משקלי קרוב ל-80 ק"ג. נטלתי עד היום כמוסה אחת של אומגה 3 והמליצו לי ליטול 2 כמוסות נוספות. האם זה אומר שאוטומטית עלי להוסיף גם ויטמין E? מעדיפה לא להעמיס אם אין זה הכרחי

שלום נוגה לא הבנתי משאלתך מדוע המליצו לך להוסיף עוד 2 כמוסות של אומגה 3. הפורמולות המועדות לנשים הרות מספקות את כל כמות האומגה 3 מסוג DHA שהנך צריכה למטרה זו.לפיכך גם לא ברורה לי הסיבה לשמה את שואלת על ויטמין E. אוכל לענות לך יותר במדיוק אם אקבל מידע נוסף. בברכה

25/10/2014 | 14:22 | מאת: נגה

אלו המלצות אומגה 3 גליל

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון