פרנטל ויטמיןA

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

03/12/2013 | 14:04 | מאת: בטי

שלום רב קניתי תוסף פרנטל מארה"ב בעל המלצות רבות. זכור לי מההריון הקודם כי ישנה בעיה עם נטילת ויטמין A בהריון. קראתי את רשימת הרכיבים בתוסף שרכשתי ושם כתוב כי הויטמין A מגיע בצורת PALMITAT. האם מותר בהריון?

05/12/2013 | 10:30 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

בטי שלום, בצורה עקרונית הבעיה עם ויטמין A בהרין היא המינון. כיוון שכל אחת צורכת בתזונה כמות שונה של ויטמין A, המינונים שלו בתוספי הפרנטל השונים אמורים להיות מאוד נמוכים על מנת למנוע מעבר של המינון המקסימלי היומי. אך כיוון שאני לא מכירה את המוצר הספציפי שאת מדברת עליו אני ממליצה לגשת להיוועץ ברופא המטפל לפני תחילת השימוש.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון