שמנים צמחיים בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

26/08/2014 | 22:22 | מאת: לוני

שלום, אני די הולכת לאיבוד עם שלל הדעות ברשת. אני בתחילת הריון, בת 40, ובשנים האחרונות כף שמן פשתן ליום היא חלק מאורח חיי. חיפשתי אם השמן מותר או אסור בהריון, חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שהוא עלול לגרום ללידות מוקדמות. האם את יכולה לתת לי תשובה מוסמכת לגבי זה?או להפנות אותי לגורם מוסמך? לא תמיד הרופאים ברפואה הקונבנלציונלית מכירים או בקיאים בתחום הזה של הצמחים. אם הוא לא מומלץ, מה לגבי כף של שמן קוקוס ביום כתחליף? מותר בהריון? אשמח לתשובה בהקדם, תודה .

27/08/2014 | 13:28 | מאת: ד"ר שלו

מצטער, לא בתחום מומיותי... בברכה דר. שלו

שלום לוני לא ידוע לי על בעיה כלשהי בצריכת שמן פשתן במהלך ההריון. כנ"ל לגבי שמן קוקוס.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון