ההבדל בספיגה של אומגה 3 בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

16/07/2014 | 11:22 | מאת: אורלי

שלום מה ההבדל בספיגה של אומגה 3 בהריון בהשוואה בין אכילת דג סלמון לדוגמא לבין נטילת אומגה 3 בהריון כתוסף? תודה אורלי

שלום אורלי בעקרון לא אמור להיות הבדל בספיגה של אומגה 3. קחי בחשבון שדגים מכילים כמות גדולה של כספית ובנוסף על מנת להגיע לכמות נאותה של DHA ( שזה סוג האומגה 3 המומלץ בהריון ) צריך לאכול כמות גדולה של דגים. לפיכך אנחנו ממליצים על נטילת תוסף שנקי ממתכות כבדות מזיקות כגון כספית ושהינו ייעודי להריון ולכן גם עשיר ב- DHA

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון