רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

31/12/2013 | 09:15 | מאת: רות

שלום רב, אני בשבוע 30 להריוני. מאז השבועות הראשונים להיריון גיליתי שמוצרי חלב ניגר (חלב ויוגורט) גורמים לי לשלשול. לא הייתה לי כל רגישות לחלב לפני ההיריון הזה ולא בהיריון הקודם. האם מוכרת לך התופעה של רגישות לחלב כתוצאה מהיריון? תודה

01/01/2014 | 15:23 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

רות שלום, אכן יש שינויים רבים שמתרחשים בהריון ורגישות חדשה למאכלים שונים היא אחת מהן. חלב מכיל כמות גדולה של לקטוז ולעיתים אנשים שמצליחים לאכול גבינות ומוצרי חלב שונים עדין רגישים לחלב הניגר. השתדלי לאכול את יתר מאכלי החלב על מנת לקבל כמות מספקת של חלבון וסידן. נסי לחזור לחלב שוב לאחר הלידה ותראי מה התוצאה.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון